Ada Ciganlija je najveće beogradsko kupalište koje ima više od sportskih terena na otvorenom, među kojima i golf teren, žičaru za skijanje na vodi i biciklističku stazu oko jezera dužine 8km. Od ostalih sadržaja tu je i bungee jumping kao i teren za paintball.

Smatra se ekološkom oazom grada zbog čiste vode i bogatih listopadnih šuma.

Više od 7km uređenih šljunkovitih plaža okružuje Savsko jezero, pogodno za rekreativno ili profesionalno bavljenje vodenim sportovima, od plivanja i skokova u vodu do veslanja i jedrenja na dasci.

Na stotine restorana i barova nalazi se duž obe obale savskog jezera, u kojima možete da ručate ili popijete kafu tokom dana, a uveče se oni transformišu u noćne klubove i otvoreni su do ranih jutarnjih časova.

Na Adi Ciganliji nalazi se i jezerce Ada safari, površine 6 hektara, koje je poribljeno kapitalnim i retkim primercima ribe, strogo kontrolisanog kvaliteta.

Ada Ciganlija postala je poluostrvo pregrađivanjem desnog rukavca reke Save 1967. godine.

 

Hotel Orašac Garni ****

Hotel Orašac ***

Ada Ciganlija

 

Hotel Hollywoodland

Kalemegdan

Hram Svetog Save

Kombank Arena

Ada Ciganlija

Skadarlija

Aerodrom N. Tesla

Beogradski Sajam

O HOTELU

Sobe visokog kvaliteta, kompletan Wellness/Spa sadržaj i Aqua park, čine hotel savršenim izborom za Vas, bilo da ste u poseti zbog posla ili raznonode.

Politika Privatnosti

Prijava na mail listu

Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Hotelhollywoodland.com, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu.