Beograd je glavni grad Srbije, treći je najveći grad jugoistočne Evrope, posle Istanbula i Atine.

U njemu živi nešto više od 1.700.000 stanovnika.

Beograd je grad mladih. Više od 40% Beograđana ima između 15 i 44 godine.

 

Duh Beograda je nešto o čemu će vam svaki Beograđanin rado pričati. Neposredni i raspoloženi za zabavu, mnogi Beograđani će tvrditi da su pravi hedonisti, da znaju sve o dobroj hrani, vinu, muzici. Mnogi to zaista i jesu.

Beograđani se raduju svemu i svačemu, prijatnim razgovorima i dugim šetnjama, ispijanju jutarnje kafe neradnim danima, raduju se i kada u pekari u kraju pronađu svež, tek ispečen, vruć hleb.

Vole da su u pokretu i zbog toga su ulice, šetališta, kafići, restorani, prodavnice uvek pune ljudi.

A to je još važnije, Beograđani se raduju svakome. Zato upoznajte Beograd upoznajući Beograđane.

 

Hotel Hollywoodland

Kalemegdan

Hram Svetog Save

Kombank Arena

Ada Ciganlija

Skadarlija

Aerodrom N. Tesla

Beogradski Sajam

O HOTELU

Sobe visokog kvaliteta, kompletan Wellness/Spa sadržaj i Aqua park, čine hotel savršenim izborom za Vas, bilo da ste u poseti zbog posla ili raznonode.

Politika Privatnosti

Prijava na mail listu

Poštovani, ovaj sajt koristi kolačiće (tekstualne datoteke). Takođe, ovaj sajt koristi Facebook Pixel i Google Analytics. Hotelhollywoodland.com, Facebook i Google Analytics apsolutno neće prikupljati informacije o ličnosti posetioca, niti na drugi način omogućiti pristup takvim informacijama. Daljim korišćenjem sajta prihvatate mehanizam korišćenja kolačića koji služe za razvoj i poboljšanje naše web stranice, kao i usluga koje Vam nudimo. Takođe daljim korišćenjem sajta saglasni ste sa politikom privatnosti i uslovima korišćenja, koji su sastavni deo ugovora na daljinu.